HI-FIX Butyl Hot Melt til brug i automatiserede industrielle processer

Et af vores specialområder hos HI-FIX er udvikling af HI-FIX Butyl Hot Melt (varmappliceret mastik) til brug i automatiserede industrielle processer. Det hærder ikke, og kan derfor tages i brug kort tid eller appliceringen. Den manglende hærdning giver produktet et stort miljømæssigt fortrin, ligesom tætningen aldrig bliver hård, men kan følge de termiske bevægelser, hvor produktet anvendes.

Med base i Danmark tilbyder vi Butyl Hot Melt til kunder i hele Europa. Butyl Hot Melt er fremstillet af butylgummi eller andre polymere materialer. Vi udvikler og tilpasser materialerne efter de funktionskrav, som kunderne opstiller.

Der er mange fordele ved brug af Butyl Hot Melt

Vores Butyl Hot Melt er et mere viskøst produkt og flyder kun under tryk. Almindelige hot melts, som er egentlige limtyper, flyder som vand ved påføringstemperaturen. Derfor er produktionssteder, hvor Butyl Hot Melt anvendes, altid rene og pæne – modsat almindelige hot melt, som ofte kan give anledning til stænk og limklatter på arbejdsstedet.

Anvendelse og levering af Butyl Hot Melt

Produkterne opvarmes i smelteanlæg og egner sig fortræffeligt til automatisk applicering. Flere af vores kunder anvender robotanlæg med doseringshoved i deres produktion.

Vores produkter anvendes som varmekstruderet tætningsmasse til tætning af langt de fleste almindelige forekommende materialer i industrien. Det er fx tætninger mellem metal/metal, metal/glas, plast/plast og plast/glas.

HI-FIX Butyl Hot Melt leveres i 20-liters spande eller 200-liters tromler.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores produkter

Er du interesseret i at høre mere om Butyl Hot Melt eller andre af vore klæbende tætningsmaterialer er vi klar til at hjælpe dig.

Ring på telefon: 75 78 07 00 eller skriv en e-mail til: hi-fix@hi-fix.dk

Skriv til os med en forespørgsel eller for et UFORPLIGTENDE tilbud

Udfyld venligst denne formular.
Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fandt du ikke hvad du ledte efter?​

Medlem af

dansk_byggeri_stort_logo

HI-FIX A/S -  ​Stenagervej 5​, DK-8752 Østbirk  -  CVR: 21798770​  -  Tlf.: 75 78 07 00  -  E-mail: ​hi-fix@hi-fix.dk